Instagram: March 21, 2020 at 09:18PM

Still #socialdistancing! En terecht, het kan echt levens redden. Daarom liepen we vanmorgen met zijn drieën even een blokje om. Lekker frisse neus halen op een rustig tijdstip. Else op mijn rug, Daan aan mijn zij.
Tsja. Moet ik iets over #Corona en thuiszitten zeggen? I dunno. Ik vind het best heavy hoor. Houd zielsveel van mijn dochter en man, maar ik vind het ook erg fijn om ze niet constant te zien. Toch blijven we zoveel mogelijk thuis. Soms even een boodschapje doen, soms even een wandelingetje. En dan weer thuis.

Er zijn mensen die het niet nodig vinden want “ik heb toch een goede gezondheid”. Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat er niet teveel mensen tegelijkertijd ziek worden. Dat de ziekenhuizen overvol raken. We patiënten medische zorg moeten weigeren. Scenario’s die in Italië werkelijkheid zijn geworden en hier ook reëel lijken. Vreselijk. Daarom volg ik de adviezen op die zijn gegeven. Ook al tel ik (nu al) de dagen af. Hoop ik op normaal.
Wat de komende twee weken ons gaan brengen durf ik niet aan te denken. Komende dinsdag is Daan jarig. Dat zullen we natuurlijk niet vieren maar dat wil hij toch. Op 3 april wordt Else één jaar en dat kunnen we ook niet vieren. Ergens kan ik daar heel verdrietig van worden. De eerste (ver)jaardag van Tijn* liep vorige jaar ook anders dan verwacht. Maar ik probeer er niet aan te denken, het is wat het is.

Hopelijk komen we hier met zijn allen zo goed mogelijk doorheen. Dat is het belangrijkste. Keep up the #socialdistance and #takecareofyourself. Stay healthy, stay safe 😘

Geef een reactie