Instagram: February 01, 2020 at 09:30PM

We leven nog. Allebei. En papa @daandamhuis ook. Stil standing na de eerste maand op mijn nieuwe werk! Het bevalt goed, ik heb fijne collega’s en de werkzaamheden lijken echt bij me te passen. Maar jeetje wat is het vermoeiend. Zoveel leren over het bedrijf en over de branche. Ik ben blij dat ik nog overeind sta. Zeker aangezien Else al een paar nachten wat onrustig slaapt. Wij vermoeden door drie boventandjes die tegelijkertijd door komen. #moetdatnouecht?! Gelukkig begint het steeds meer vorm te krijgen en ben ik enigszins gewend aan het raken. Afgelopen dinsdag waren Daan en ik een dagje naar de sauna (Thermen Berendonck, onze nieuwe favoriet) en dat heeft me goed gedaan. Even bijkomen, even grote-mensen-praat. In ons geval betekent dat “praten over ons huis verkopen en een nieuw huis kopen”. Nu nog een passend nieuw huis vinden… Want het is super lastig iets leuks te vinden binnen onze prijsklasse in Vught.

Nou, ik ga nog even genieten van een slokkie rode wijn (hooray for the weekend) en dan lekker slapen. Zin in. Hopelijk kan Else vannacht ook lekker slapen. Dan is iedereen hier blij! Fijne avond en nog een heerlijk weekend gewenst 😘

Geef een reactie