Instagram: January 14, 2020 at 09:08PM

Klepperdeklepper. Zoveel leuke dingen in huis om mee te spelen! Zoals het handvat van deze kist. Lekker klepperen. Gelukkig is er nog geen vinger tussen gekomen. Maar ik vrees dat dat binnenkort wel zal gebeuren. Want ze wordt steeds minder voorzichtig!

Else en ik zijn ondertussen weer grotendeels opgeknapt. Ik heb nog wel veel buikpijn en weinig eetlust (bizar, want ik ben normaal”team always hungry”). Maar nu zit Daan ingestort naast mij op de bank. Gelukkig geen buikgriep, het lijkt wel op normale griep. Als hij ons maar niet aansteekt! Ik heb mijn portie misère gehad. Me ziekmelden in mijn tweede werkweek was absoluut niet wat ik wilde… Genoeg over huize ziek, zwak en misselijk. Ik ga nog even genieten van onze avond en dan twee dagen werken. Klinkt wellicht gek maar ik heb er zin in! Hebben jullie ook nog fijne (werk)dagen voor de boeg? Of is het aftellen naar het weekend?

Geef een reactie