Instagram: January 11, 2020 at 12:50PM

Snot en spuug. Veel spuug. Het is hier weer eens ziekenboeg. Vannacht heeft Else ontzettend liggen hoesten en proesten. Ze snurkte door haar verstopte neusje. Vanochtend was ze vroeg wakker en dacht ik dat ze wilde drinken. Vervolgens spuugde ze, na één borst leeg gedronken te hebben, ons bed onder. Nadat ik het licht aan deed zag ik dat ze in haar eigen bed ook al gespuugd had (natuurlijk mom guilt all over!). Later in de ochtend leek het iets beter te gaan. Else had lekker geslapen en zelfs een paar stukjes boterham gegeten. Maar de tweede borstvoeding van de dag belandde weer volledig over ons tweeën heen. Dus die leuke trui die ze op de foto aan heeft, van @littlejetnl, ligt alweer in de wasmand. Leven van een moeder… Nu ligt ze weer te slapen. Hopelijk voelt ze zich straks iets beter maar ik heb er nog geen vertrouwen in. Denk dat wij dit weekend zo min mogelijk doen!

Geef een reactie