Instagram: January 05, 2020 at 09:20PM

Morgen begint mijn nieuwe uitdaging! Ik vind het stiekem erg spannend, maar heb er tegelijkertijd ontzettend veel zin in. Maar dan ook echt. Kolftas (ja toch, ik ga één keer per dag kolven) en werktas staan klaar, morgen even bammetjes smeren (dat wordt wennen…) en dan op mijn fietsje naar het werk. Wat een heerlijk gevoel om dat te kunnen. Ik moet morgen nog wel even bedenken wat ik aan doe. Nou ja, “even”. Ik vermoed dat ik me minstens drie keer zal omkleden. Om dan waarschijnlijk toch aan te doen waarmee ik begon. We zullen zien!
Het voelt fijn om morgen met een frisse lei te kunnen beginnen. Ergens vind ik dat lastig om te zeggen, het lijkt bijna alsof ik Tijn achter me wil laten. Dat is het absoluut niet. Maar Gripp en Tijn waren altijd met elkaar verbonden. Ik werd aangenomen met 25 weken zwangerschap. Op 2 april was mijn eerste werkdag daar. Ik had er 3 dagen gewerkt en toen stortte mijn wereld in: Tijn werd in de nacht van maandag op dinsdag geboren. Over een valse start gesproken… Na een aantal maanden bezinning ben ik in juli 2018 weer rustig aan het werk gegaan. Eerst met halve dagen en eind juli werkte ik alweer hele dagen. Om een half jaar later weer thuis te zitten vanwege dreigende vroeggeboorte 😒 De rest van het verhaal hoef ik niet meer te vertellen, denk ik.

Nu mag ik mij morgen om half 9 melden om vol frisse moed aan mijn nieuwe baan te beginnen. Adviseur Informatisering & Automatisering én Kwlaiteit. Een hele mond vol. En het gaat een hoop van me vragen. Maar dat is goed, dat is goed voor me. Hiervoor heb ik gestudeerd. Hiervoor heb ik mij in de studieschulden gestoken 😅 Ik denk dat de komende maanden veel van me gaan vragen, erg vermoeiend zullen zijn, maar vooral heel fijn. Het voelde zó goed tijdens de keren dat ik er ben geweest. Dus op naar bed en morgen uitgerust aan het werk! Slaap lekker allemaal en fijne (werk)week gewenst.

Geef een reactie