Instagram: December 01, 2019 at 09:50PM

Gisteren liep ik voor het eerst met Else in een draagdoek op mijn rug! Ik bleef het uitstellen want ik vond het stiekem best eng. En met ‘best’ bedoel ik eigenlijk ‘heel erg’. Dus daarom deed ik het maar niet. Jammer, want het leek me heel leuk. Zeker nu Else steeds zwaarder begint te worden is het buikdragen niet altijd even fijn meer.

Enfin. Daan was gisteren niet thuis, die was vrijdag en zaterdag een hele dag weg om over data science te leren, en ik wist niet goed wat ik moest doen. Dus ik besloot maar weer een poging te wagen. De eerste poging ging niet helemaal lekker. Else zat prima, maar mijn “schouderbanden” zakten af. Gelukkig ging de tweede poging beter en konden we met zijn tweeën de deur uit. De draagjas aandoen was een laatste hobbel die we moesten nemen (haha, probeer het maar eens!). Maar zelfs dat is gelukt. We made it. Lekker drie straten verderop bij de Lidl een boodschap gedaan en toen weer naar huis. Om de jas uit te trekken (ging al beter dan aantrekken) en Else van mijn rug af te zetten. Hebben we toch een leuk halfuur gehad. En wellicht durf ik het nu om haar een tweede keer op mijn rug te dragen. Want gezellig is het wel!

Zo. Het weekend is weer voorbij, morgen gewoon een werkdag. Hoe was jullie weekend? Gezellig? Hebben jullie trouwens mijn Instagram Video al gezien? Ik ga proberen elke dag in december iets te doen. Hopelijk lukt het me. Mochten er nog verzoekjes zijn dan hoop ik dat jullie het me laten weten. Tot die tijd klets ik maar een eind in het weg. Vandaag niet meer overigens. Want ik ga nu lekker slapen. Met Else in de co-sleeper en Daan aan de andere kant naast me. RIJKDOM!

Geef een reactie