Instagram: November 29, 2019 at 08:30PM

Wat gaat het toch snel. Iedereen roept het continu en f**k het is écht zo. Ik draai me om en mevrouw is weer gegroeid. Ik haal haar op van de opvang en ze kan lopen. Ik ga een weekje op vakantie en ze is het huis uit. Bij wijze van dan hè. Hoewel dat groeien… Dat doet ze echt enthousiast. Maat 74 zit gewoon als gegoten. De tijd dat kleding in maatje 50 te groot was lijkt jaren geleden. Ondertussen tijgert de steeds beter, moeten we echt opletten want niks is meer veilig. Ook oefent ze steeds meer met “praten”. Ze is volgens mij fan van Lady Gaga en probeert dat wanhopig duidelijk te maken 😜

Nu wil ik een zeer diepzinnige tekst schrijven over dat ik super blij ben met haar, me geen ander leven voor kan stellen, blij ben dat Daan in mijn leven is en me overal mee helpt, blablabla. Maar dat weten jullie al lang. Daarnaast heb ik net een glas bier op dus ben ik iets minder helder dan gewoonlijk. Haha. Vaders en moeders zitten lekker tv te kijken op de bank. Daar ga ik nu weer heerlijk van genieten. Net zoals ik overdag geniet van Else haar levendigheid (best raar om te zeggen als je andere kind dood is. Oeps. Ik en mijn lompe humor. Sorry voor wie dit ongepast vindt). Ik houd van mijn man en mijn kindjes. Ik geniet van mijn leven. Ik ben gelukkig. Zeker nu ik weet dat er een geweldige baan op me wacht!

Geef een reactie