Instagram: November 27, 2019 at 09:02PM

Gekke koppen, niet te stoppen 😂 Na drie nachten in Duitsland is @daandamhuis weer thuis. Naast dat ik hem ontzettend gemist heb vond ik het ook best zwaar om in mijn uppie voor Else te zorgen. Mijn respect voor single parents is wéér gegroeid. Ik ben blij dat we de zorgen kunnen verdelen.

Het was raar om de afgelopen dagen druk bezig te zijn met een erg leuke mogelijke nieuwe baan terwijl Daan niet thuis was. Zeker maandag kon ik het alleen maar telefonisch met hem bespreken. Terwijl ik zo enthousiast was. En toen vandaag, na het goede nieuws… Man, ik dacht dat ik naar Duitsland toe zou rennen om het te vertellen. Gelukkig zit hij nu weer naast me op de bank en hebben we vanavond een glas Prosecco gedronken om het te vieren (bij gebrek aan Champagne, waar ik zo gek op ben). Oftewel: Deze moeke is dolgelukkig met het feit dat ze vandaag een succesvol tweede gesprek had. Woop woop 😀

Geef een reactie