Instagram: November 04, 2019 at 09:11PM

Throwback fotootje naar mijn dikke, zwangere pens. Gewoon om jullie aandacht te krijgen want het heeft niks te maken met mijn verhaal. Zwanger ben ik niet en Else is ook nog niet evenlang-uit-als-in-de-buik foto oud. Nope.

Maar ik ga wel vertellen wat mijn grote verandering is… Ik ben namelijk werkloos per 1 januari 🙄 Dat was niet echt bedoeld, overigens. Ik was aan het solliciteren en hoopte vorige week uitgenodigd te worden voor een derde gesprek. Jammer genoeg was het niet zo’n feest. Dus nu moet ik hard op zoek naar iets anders. Maar wat, dat weet ik nog niet. Dus mocht iemand van jullie een functie voor 24 uur per week in de buurt van Vught weten: I’m your girl. Er moet immers wel brood op de plank komen. Mijn inkomen is voor ons nodig. Verder gaat het wel oké met me. Beetje stressig omdat ik weer over werk na moet gaan denken. Dat was niet de bedoeling. Ik was echt van plan om langere tijd hier te blijven werken. Maar “het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt.” Dus. Ik denk erover om me misschien om te gaan laten scholen. Nieuwe HBO-studie doen. Hoewel ik daar ook geld voor nodig heb. En dat vind ik spannend. Misschien kunnen jullie me inspireren! Vertel… Wat doe jij voor werk? Hoe veel uur? Waar werk je? Ben je helemaal blij of zou je liever iets anders doen?

Geef een reactie