Instagram: September 18, 2019 at 09:29PM

Het is niet altijd super gemakkelijk geweest. Hoewel ik echt niet mag klagen.
De grote, bekende ongemakken zijn ons tot nu toe bespaard gebleven. Kloven heb ik eigenlijk alleen de eerste week gehad. Net als stuwing. Op een sporadische ploftiet (de eerste nacht in Berlijn!) na. Het meest zware vind ik het kolven. En dan heb ik het niet over een keertje thuis kolven. Nee, “al” twee maanden kolf ik 3 dagen per week driemaal per dag. Omdat Else alleen moedermelk drinkt en om mijn productie op niveau te houden. Als ik op kantoor zit gaat dat best prima. Maar als ik naar klachten moet… Pff. Geregeld denk ik erover te stoppen. Niet meer te kolven. Maar dan kom ik thuis en zie ik Else naar me lachen. Leg ik haar aan. Voel ik haar handje in mijn zij, haar andere handje op mijn borst, haar tegen me aan. Het is zó gezellig. Ik kan het nog niet aan om te stoppen. Vind het nog te fijn. Ondanks het feit dat het me ook energie kost. Nu is het me nog teveel waard. Ik ben blij dat ik dit mee mag maken en dat het me lukt. Voel me heel dankbaar. Ik weet dat het lang niet altijd zo verloopt. Dus ik ben blij met elke dag dat ik Else borstvoeding kan geven. Al bijna 6 maanden. Dat was mijn doel en dat lijken we samen te gaan halen. Ik ben dankbaar en voel me gezegend ❤️

Geef een reactie