Instagram: September 11, 2019 at 08:19PM

Lieve Tijn. Ik mis je. Het is geen complete benauwdheid waardoor het lijkt alsof er een baksteen op mijn borst ligt, geen totale inzinking, het is geen “de tranen stromen over mijn wangen”. Het is een “hoe had het kunnen zijn” soort van missen. Het gevoel dat je incompleet bent. Ik ben zo benieuwd. Wat voor persoontje was je geweest als je nu nog bij ons was. Zou je, net zoals papa, van de auto’s van Cars houden? Kletste je ons de oren van ons kop zoals Else doet? Zouden we nu misschien nadenken over uitbreiding van ons gezin of hield je ons te erg bezig? Ik ben benieuwd hoe het zou zijn om hier een extra mannelijke energie in huis te hebben, in plaats van de vrouwelijke energie van Else. Was ik dan net zo los gegaan op spulletjes kopen? Of was papa dan degene die allerlei dingen kocht? Wat als, wat als, wat als… Soms vind ik het moeilijk om te beseffen dat ik je heb ontmoet maar zo weinig van je weet. Ik weet niet hoe je ogen eruit zien, hoe je stem zou klinken, waar je van zou houden. Je bent nog elke seconde in mijn leven maar toch ook weer niet. Want je was er maar zo kort. Lief klein zoontje. Ik had je zo graag nog langer leren kennen. Je véél langer alle liefde van de wereld gegeven. Ik hoop echt dat je hebt gevoeld dat papa en ik ontzettend van je hielden én houden. Lief Tijntje Zonneschijntje. Ook al ben ik veel met je zusje in de weer, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis je en ik houd van je. Voor altijd en nog langer 💙

Geef een reactie