Instagram: September 07, 2019 at 08:36PM

Ik houd van de weekenddagen. Dan is Daan vrij en kunnen we met zijn drietjes op pad. Vandaag was weer zo’n fijne dag. We waren “lekker” vroeg op (thanks Else) waardoor we rustig konden opstarten. Daarna zijn we naar Boxtel gegaan. Geen wereldstad, maar er zijn wel fijne winkels. Zoals @hemanederland waar we de leuke kleertjes van de foto hebben gekocht. Maat 74. Want gisteren bleek dat Else al langer is dan 66 cm (namelijk 66,2 cm 😜). Dat kan ik echt wel merken. Er zijn jammer genoeg kledingstukken die Else nooit of maar één keer gedragen heeft. En nu passen ze niet meer.

Blablabla, typisch Merel geneuzel. Jammer genoeg heb ik weinig interessants te melden op het moment. Er spelen wel wat dingetjes maar die houd ik maar even voor mezelf. En verder… Ben ik stiekem wel moe. Slaapt Else echt moeilijk de afgelopen dagen. Heeft een stressvolle werkweek nog steeds zijn uitwerking op me want het lukt me niet goed te ontspannen. Dus ik hoop dat het slapen vannacht iets beter gaat. Maar ik heb er weinig vertrouwen in. Het zal morgen wel weer blijken. Nu eerst lekker tegen Daan aan kruipen en tv kijken.

Hebben jullie ook zo’n fijn weekend? Hoe ziet jullie perfecte weekend eruit? Ik ben benieuwd!! Fijne avond 😘

Geef een reactie