Instagram: September 04, 2019 at 09:17PM

As promised. Ons blije ei ❤️ Dacht ik gisteren dat ik kapot was, is vandaag de overtreffende trap. Vanmorgen rond half 8 vertrokken naar Rotterdam. Daar tot kwart voor 2 uitleg gegeven over Gripp, om snel (door de stromende regen) naar het kantoor in Tilburg te rijden. Daar moest ik zo snel mogelijk kolven en dan om 15.30 uur nog een online demo van het systeem geven. Het laatste half uur van de werkdag heb ik gebruikt om enigszins op adem te komen en “losse eindjes” zoveel mogelijk aan elkaar te knopen. Jammer genoeg is nog niet alles af. Dus ik vrees dat morgen de laptop nog even aan moet… Maar vanavond ging dat écht niet meer.

Else sliep ook afgelopen nacht heel onrustig. Ze vond het om 4 uur vannacht ook een goed idee om lekker te gaan kletsen. Ik daarentegen… Not so much. Gelukkig kon ik haar de mond snoeren met de borst (loedermoeder). Maar leuk is anders. Ik hoop echt heel, heel erg dat het vannacht iets beter gaat. En anders gebruik ik morgenmiddag om bij te slapen. In de ochtend hebben we namelijk gezellige plannen. Pff jeetje dit gaat nergens heen. Zijn jullie m’n geouwehoer al zat?

Mocht er overigens iemand de komende dagen heel veel zin hebben om een huis schoon te maken, als in ons huis, of op een lief kind te passen, als in ons kind, be my guest. Het is namelijk weer hard nodig dat hier puin geruimd wordt 😒 Dat lukt alleen niet zo goed met een dochter die 99% van de tijd aandacht wil hebben. “Let me entertain you” enzo. Fijn avond lieve mensen. Tot morgen!! Oh ja: het was serieus niet bedoeld dat Else dezelfde kleur romper aan zou hebben als het maanden-kleed. Sterker nog, ik vind het niks. Maar ik vond het nog meer niks om haar om te gaan kleden. Haha. Dus so be it.

Geef een reactie