Instagram: September 03, 2019 at 08:13PM

Vandaag is Else 5 maanden oud! Nou lig ik op bed en begin ik te stressen omdat ik geen vijf maanden foto heb gemaakt. Maar ik was moe, Else was moe en Daan was aan het zorgen dat wij naar bed konden. Dus het is er gewoon bij ingeschoten. Zucht, vind ik stom. Maar om Else er nou voor uit bed te halen… Helpen jullie met eraan herinneren het morgenavond wél te doen? Dan ga ik nu mijn telefoon wegleggen en lekker niks meer doen. Sinds een week ofzo drinkt Else weer meerdere keren per nacht bij me en in combinatie met iets drukkere werkdagen begint dat z’n sporen na te laten. Dus ik ga verplicht rust pakken. Morgen nog een ochtend training geven in Rotterdam (ik mag naar Tropicana, zo onwijs cool!) en ‘s middags nog enkele zaken afronden. Dan kan ik daarna van m’n welverdiende weekend genieten. Met het vooruitzicht dat onze niet-zo-Kleine komende vrijdag weer vaccinaties krijgt. Hopelijk gaat dat iets beter dan de vorige keer… Maar dat is van later zorg.

Eerst.
Moet.
Ik.
Slapen.

Merel uit *mic drop*

Geef een reactie