Instagram: July 24, 2019 at 09:24PM

Lieve Else, alweer 16 weken ben je bij ons. Ik keek vandaag (tijdens het kolven op het werk) foto’s van de eerste weken terug. Wat was je klein! En wat had je veel haar. Veel, donker haar. Sindsdien ben je echt veranderd. Niet alleen omdat je twee keer zo zwaar en minstens 11 cm langer bent. Je bent veel meer “mens” geworden. Hebt een heel fijne persoonlijkheid. Elke keer lezen @daandamhuis en ik in het schriftje van de kinderopvang dat je zo veel lacht, tevreden én een kletskous bent. Ik vind het heerlijk dat je het daar zo fijn hebt. Als ik je wegbreng en aan de leidsters geef begin je altijd te lachen. Daardoor help je mij. Want mijn schuldgevoel blijft heel groot. Mijn tegenzin voor werk enorm. Maar ik merk dat jij dit wél kunt. En dat helpt mij. Zo’n klein mensje maar zo belangrijk. Ik kan en wil nooit meer zonder jou. Ik zal er voor je zijn, om jou te laten groeien en bloeien. Met moedermelk. Liefde. Steun. Humor. Warmte. Met alles wat jij nodig hebt en meer. Dat beloof ik je. Voor altijd.

Geef een reactie