Instagram: July 03, 2019 at 08:36PM

Beter laat dan nooit zet ik de meest oncharmante foto ooit van me online. Want die foto, tsja dat is hoe het is. Bevallen ain’t pretty. En bevallen, dat deed ik 3 maanden geleden. Else is al een kwart jaar bij ons. Ik kan het bijna niet geloven. Daarom nam ik vandaag eindelijk de moeite het verhaal op papier te zetten. Dus mochten jullie willen weten hoe de bevalling van Else is verlopen ga dan naar daanenmerel.eu. Daar vertel ik het Bevallingsverhaal van Else. “Door de Pethidine val ik tussen de weeën in slaap. Die stomme, ellendige weeën voel ik nog wel. Ik heb het warm en Lisette legt koude washandjes op mijn voorhoofd. Fijn. Die stomme angst blijft. Angst voor de pijn, angst dat het fout zal gaan. Het liefst zou ik stoppen met bevallen. Ik wil jou, Else, ontmoeten maar dit stuk haat ik.” Benieuwd naar het hele verhaal? Link in bio.

Geef een reactie