Instagram: June 12, 2019 at 08:40PM

Flesje moedermelk.

Zo lief om te zien, deze twee samen. Else krijgt nog steeds met heel veel liefde en plezier borstvoeding van me. Dat wil ik ook nog zeker 4 maanden blijven geven, maar mijn echte doel is minstens een jaar. Toch geven we ook regelmatig een flesje moedermelk. Want vanaf 15 juli moet ze drie dagen per week naar de opvang. Tijdens mijn werkdagen kan ik haar overdag niet live voeden. Dus ze zal aan drinken uit een flesje moeten wennen. En tot nu toe gaat dat best aardig. Als je gruwelijke dorst heeft én ik niet in de buurt ben, tenminste. Want zodra ze mij ziet/hoort/ruikt wil Else toch liever ‘the real deal’. Ach, neem het haar maar eens kwalijk… Super fijn die voedingsmomenten. Hopelijk blijven we ze nog lang hebben 🥰

Off topic: In mijn stories vertel ik hoe de EMDR sessie van vandaag is gegaan en waar die over ging. Vinden jullie het interessant als ik hier ook nog een post aan besteed? En zo ja, hebben jullie nog vragen die je beantwoord wilt hebben? Dan ga ik mijn best doen iets moois te schrijven!

Geef een reactie