Instagram: May 21, 2019 at 08:13AM

Vandaag is het nagesprek bij de gynaecoloog. En stiekem ben ik zenuwachtig. Niet omdat ik denk dat er nú iets niet goed is. Meer omdat ik benieuwd ben of ze iets over onze toekomst kan zeggen. Want heel eerlijk: ik ben daar veel mee bezig. Ik weet dat Else misschien het enige kindje hier in huis zal blijven. En dat doet pijn. Ik heb altijd een huishouden met twee opgroeiende kindjes voor me gezien. Dus bij Else ben ik ook bezig met afscheid nemen. Bijvoorbeeld van kledingmaat 50. Dag mini baby 😢 Want ik ben me er pijnlijk bewust van dat niks zeker is. En tegelijkertijd houd ik hoop. Hoop dat Tijn* en Else ooit nog een klein broertje of zusje mogen verwelkomen. Hoop dat het ons ooit nog gegeven is. Is het raar om zoveel met de toekomst bezig te zijn? Jep. (Dit heb ik ook met de psycholoog besproken.) Is het wat ik me had voorgesteld? Nope. Maar het is niet anders. Deze angst leeft op dit moment heel erg bij me. En die zal ik moeten verwerken. Dus… Op naar de gynaecoloog en luisteren naar wat zij te vertellen heeft. En misschien is dat wel helemaal niks over onze toekomst. We gaan het zien. 📸: @marjonzijlstrafotografie

Geef een reactie