Instagram: May 15, 2019 at 07:45PM

Soms kom je van die pareltjes van mensen tegen… Else is daar een voorbeeld van, maar over haar had ik het nu niet. Haha. #verliefdopmijneigenkind

Vandaag ben ik weer thee wezen drinken bij @kikkekidsfashion. Zij heeft ook deze leuke foto gemaakt! Twee weken geleden was ik daar ook al op bezoek en dat beviel me heel goed. Waar we elkaar via Instagram kennen (stuurde jij mij als eerste een berichtje Zoë?) ben ik blij dat we dit naar real life hebben doorgetrokken. Grappig dat dit zo kan. Dat ík dit zo kan. Want ‘socially awkward is my middle name’. Ik ga er geen geheim van maken dat ik geen bizar grote hoeveelheid vrienden heb. Maar de vrienden die ik heb die koester ik ontzettend!
Zoals ik eerder al postte (onder het mom van ‘ik wil influencer zijn’) heb ik op IG mooie contacten. Vrouwen waarmee ik diepe gesprekken heb gevoerd, die me een hart onder de riem steken en die me dierbaar zijn geworden. Nou wil ik niet iedereen op gaan noemen, hopelijk weten die personen dat ze iets voor me betekenen, maar ik wil jullie wel allemaal op deze manier bedanken. Als ik me weer eens *** voel omdat ik de zenuwen heb voor een cursus voel ik me gesterkt doordat ik hier wél enigszins oké uit de hoek kan komen. En hoop ik dan maar dat het in het echie ook gaat lukken. Hoewel smalltalk nooit mijn ding zal worden.
Hopelijk kan Else daar later iets beter mee omgaan. Hoewel ik het betwijfel. Daan is gelukkig iets beter in het sociale gedoe maar we zijn er allebei geen ster in. Wellicht moeten we d’r maar op cursus sturen. Alhoewel… Als ze een beetje op mij lijkt krijgt ze al buikpijn van de gedachte dat ze daar heen moet en zichzelf aan wildvreemden moet voorstellen 😂 Je bent socially awkward of je bent het niet.
Is dit een beetje herkenbaar voor iemand van jullie? Of zijn jullie juist super hendug met onbekenden?

Geef een reactie