Instagram: May 07, 2019 at 08:15AM

Afgelopen zondag nam ik Else voor het eerst mee in de Tula FTG. Nee, ik ben niet van mijn draagdoek-geloof afgevallen. Absoluut niet zelfs. Maar dit was even een makkelijkere optie. Want ik moest haar eerst in Maxi Cosi naar ‘s-Hertogenbosch vervoeren. Eerder heb ik al eens in een parkeergarage een doek staan knopen… Dat vond ik niet optimaal. Dus dit was ‘hendug’. En het beviel erg goed! Ik heb met Else in de draagzak bij het Speciaalbier Festival gestaan. Zij lekker slapen, ik lekker (bijna) alcoholvrij biertje drinken. Win-win! Zeker aangezien ik haar op deze manier aan iedereen kon showen zonder met een kinderwagen te moeten zeulen. Nou, je kunt het wel merken. Ik ben team #babydragen.
En wat ben jij? Team babydragen of team kinderwagen? Of iets anders? Het is overigens niet zo dat ik de kinderwagen nou de deur uitdoe. Ik vind het best handig met boodschappen doen (want opbergvak) en naar Berlijn gaat die ook zeker mee. Het is gewoon super om lekker af te kunnen wisselen!

Geef een reactie