Instagram: May 06, 2019 at 09:05PM

Perfectly imperfect. Een foto die totaal niet tussen alle andere foto’s past. Maar die wel perfect laat zien hoe mijn leven er geregeld uit ziet. Mijn plekje op de bank, klaar om te voeden.
Wat ligt er klaar? Spuugdoekje, slabbertje, @kiindmagazine (oude editie over o.a. samen slapen en wasbare luiers), @haakaanl silicone kolf, kop thee, rijstwafeltjes en een afstandsbediening. Je moet toch wat om je bezig te houden.
En na deze geweldige voorbereiding vanmiddag… Dronk Else in 10 minuten mijn borst leeg en bedacht ik dat ik haar wel eens in de co-sleeper kon proberen te laten slapen. Oh ja, en vergat ik haar voor het aanleggen haar slabber om te doen. Oftewel: leuk idee, jammerlijke uitvoering 😂
Op dit moment ben ik me aan het inlezen in wasbare luiers. Hippie als ik ben baal ik van de hoeveelheid luiers die er in de afgelopen 5 weken doorheen zijn gegaan. Dat moet anders kunnen. Maar ik vind het lastig hoor. Er is zoveel te beslissen, zoveel keus. En dan ook nog eens de grote investering. Dus… Het ei is hier nog niet over gelegd. Mochten jullie tips voor me hebben dan hoor ik het graag!

Geef een reactie