Instagram: April 26, 2019 at 08:56PM

Ons oerwoud en ons gezinnetje 🥰

Pff stiekem wil ik veel vertellen maar ben ik er echt even te moe voor. Vandaag heb ik, voor het eerst sinds mijn zwangerschap, een (lichte!) migraine aanval gehad. Daar was ik al een paar dagen bang voor. Het leek me zo eng om een aanval te hebben wanneer ik alleen met Else was. En vandaag kwam dat uit. Blegh. Vooral de vlekken (aura) waren heel erg. De hoofdpijn gelukkig niet. Maar juist die stomme vlekken HAAT ik. Want dan zie ik nauwelijks meer en dat vind ik eng. Gelukkig was Daan vanmiddag vrij dus ben ik Else maar gaan voeden op de bank en daar blijven zitten. Jammer dat de migraine nu alweer terug is 😣

Verder is Daan sinds 15:30 uur weg om te hardlopen dus ben ik weer alleen met Else. Daarom is het extra vervelend dat ze om half 8 haar hele “avondmaaltijd” eruit gooide. Arm meisje. Ik schrok me kapot. Ze lag namelijk te slapen dus was helemaal slap. Ik dacht even dat ze ziek was. Gelukkig was ze daarna tijdens het verschonen weer haar gestresste zelf (want kou). Dus ik maak me geen zorgen meer. Nou ja, niet meer dan anders 😅 Oftewel; ik ben aan mijn bed toe en ga me nu rustig richting slaapkamer verplaatsen. Hopelijk is @daandamhuis snel thuis.
Hebben jullie vanavond of morgen nog spannende Oranje plannen? Wij willen morgen eigenlijk wel even naar het centrum van Vught. Misschien kan ik nog wat leuks scoren voor Else. En verder ga ik lekker met mijn favoriete man, dochter en poes bankhangen denk ik…

Geef een reactie