Instagram: April 25, 2019 at 09:49PM

Bath time!

Vandaag was de eerste dag dat ik eindelijk het idee had iets nuttigs gedaan te hebben. Naast voor mijn kind zorgen en haar voeden natuurlijk. Vanmorgen hees ik Else in de draagdoek en deed ik was in de wasmachine. Vervolgens verschoonde ik ons bed en deed ik iets lager nog een was in de wasmachine. Als laatste nuttige bezigheid deed ik Else, in mijn eentje, in bad. Nadat ze over zichzelf heen gespuugd had (dit keer kon ik de stroom vakkundig ontwijken 😅). En hoewel ik het best spannend vond is het me gelukt. Met een gedegen voorbereiding, dat wel. Want het is best een onderneming om ons guppie in bad te doen. Maar ze vond het weer fijn. En na het badje kon ze lekker spelen met haar prachtige XL hydrofiel van @kaatjepluk, gekocht bij @zoofsconceptstore. Van die hydrofiel zou ik er wel tientallen van willen hebben. Heerlijke stof en zo gaaf! Sterretjes en oker: precies waar ik van houd. Oké ik dwaal af. Korte samenvatting van de dag: nuttige ochtend, middag minder nuttig door gehuil en nu met zijn drieën op bed. Fijn.
Hopelijk denk ik er morgen aan om weer eens op een Christelijk tijdstip iets te posten. Wellicht verlies ik dan minder volgers. Sorry lieverds, deze mama vergeet soms dat er nog rest van de wereld is…

Geef een reactie