Instagram: April 24, 2019 at 09:49PM

Alweer drie weken oud (en bijna 13 uur). Drie weken en een dag geleden vermoedde ik rond dit tijdstip (omstreeks 21:30 uur) dat de onrust in mijn buik toch echt meer was dan alleen onrust. En omdat ik iets daarvoor het ziekenhuis nog had gebeld, vanwege de onrust die net geen weeën leken, besloot ik het even aan te kijken. Even rustig op bed te gaan liggen. Volgens mij heb ik een e-book liggen lezen. Maar om 22:00 besloot ik toch eens te gaan timen. Een half uur later belde ik het ziekenhuis: Ik wilde tóch langskomen want op deze manier kon ik niet slapen. Stiekem dacht ik al dat ik weeën had. Maar echt erop vertrouwen lukte me nog niet. Eerst zien, dan geloven… Dus iets na half 11 ‘s avonds reden wij naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Benieuwd wat het CTG zou zeggen.

Ik heb nog steeds de tijd niet genomen om mijn bevallingsverhaal op papier te zetten. Jammer eigenlijk, want hoe langer ik wacht hoe meer ik vergeet. En ik ben al een hele hoop ‘kwijt’ doordat ik een Pethidine injectie had gevraagd. Daar baal ik nog wel van. Niet van die injectie overigens. Ik denk dat ik daar goed aan heb gedaan, aangezien ik kotsmisselijk werd van de weeën. Maar wel van mijn fuzzy herinneringen. Nogmaals: zo ontzettend veel spijt dat we geen geboorte fotograaf hadden! Als je twijfelt: DOEN! Tenminste zo denk ik er nou over. Enfin. Ik moet de tijd nemen én krijgen het verhaal op papier te zetten. Hopelijk heeft Else morgen een iets minder aanhankelijke dag en heb ik heel even de tijd om ervoor te gaan zitten.

Of zouden jullie het totaal niet interessant vinden? En indien wel: Hebben jullie nog vragen voor me? Laat maar weten. Ik beantwoord ze graag!

Baby cards van @kaartmetmuisjes, kleertjes van @hemanederland. Prachtige dochter van @daandamhuis en moi (mereldamhuis).

Geef een reactie