Instagram: April 23, 2019 at 08:30AM

Throwback! Naar 36 weken zwanger zijn. Want wat was dat een bijzondere dag. Zo fijn om deze leuke fotoshoot te doen en te vieren dat we dit gehaald hadden. Het lijkt alweer jaren geleden… Terwijl het precies één maand is.

Het is waar wat iedereen zegt. Na de bevalling vergeet je voor een groot deel hoe *** je zwangerschap was. Tenminste, ik wel. Die vreselijk lange weken. De angst. Het wachten op iets of niets. De onmacht. Ik weet dat ik het voelde maar niet meer precies hoe het voelde. Ik weet dat ik soms radeloos was en alleen nog maar kon huilen. Maar gelukkig kan ik het gevoel niet zomaar bovenhalen. Dat laat mij zien dat ik me ondertussen echt beter voel.

Toch wil ik er soms even bij stil staan. Naar mezelf toe, om te vieren dat we van zo ver zijn gekomen. Maar ook om te relativeren: “Je mist het zwanger zijn? Je bent gek. Je vond er niks aan!” Het is puur het bijzondere gevoel. Het idee dat er een mensje in je buik groeit, een mensje dat jij laat opgroeien. En hoewel ik daar nu ook mee bezig ben is het toch anders. Want nu moet ik Else delen. Tot 3 april nog niet.

Als er iemand is waarmee ik haar wel graag deel is het trouwens de man op de foto. Mijn rots in de branding. Haar allerliefste papa en mijn allerliefste man. Dank je wel @daandamhuis dat je zo’n geweldig persoon bent 💞

Geef een reactie