Instagram: April 20, 2019 at 09:01PM

Slaap maar lekker liefje! Sinds twee dagen zijn de nachten in ‘Huize Damhuis’ iets rustiger. Hadden we de afgelopen twee weken nodig om ons ritme te vinden, is daar donderdagmiddag wat hulp bij gekomen… Want van @wieghuren.nl kreeg ik de mogelijkheid een co-sleeper te proberen. De Chicco Next To Me. Eigenlijk past deze niet aan ons bed (ons matras is te hoog) maar doordat ze deze co-sleeper ook met twee matrasjes aanbieden past het gelukkig wel!
Wat een uitkomst. Eindelijk slaap ik veel rustiger. Ik miste Else namelijk heel erg om me heen als ze in haar eigen wiegje lag. Waardoor ik super licht sliep en bij elk geluidje wakker werd. Ook nam ik haar meerdere keren per nacht bij ons in bed, wat Daan niet zo’n fijn idee vond. Die problemen zijn nu opgelost. Ik kan Else gemakkelijk aanraken als ik haar hoor en heb vrijdagochtend met mijn vinger in haar handje liggen slapen. Zó fijn ❤️ De levering van de wieg was trouwens super goed geregeld. Dat deed Postnl dus ik kreeg een code en een tijdsindicatie. De wieg zit verpakt met de handleiding en een uitleg over het retourneren. Zelfs het bijpassende beddengoed kan @wieghuren.nl leveren. Dat lieve roze dekentje met die sterren komt ook van hen. Alleen de hydrofiele doek is van onszelf en zorgt er, hopelijk, voor dat het onderlaken niet ondergespuugd wordt.
Laten we hopen op weer een goede nacht! Want deze mama kan daar erg van genieten 😅

Geef een reactie