Instagram: April 17, 2019 at 08:54PM

Twee weken oud! Vandaag is ons bundeltje geluk 2 weken oud. Alweer twee weken lang staat ons leven in het teken van Else. Nou ja, na 9 lange maanden zwangerschap dan 😅 Bizar hoe snel het gaat. Terwijl de bevalling als de dag van gisteren lijkt.

Vandaag ben ik weer bij de POP poli geweest. Om even mijn hart te kunnen luchten. En dat was wel nodig. Want hoewel het de afgelopen dagen een stuk beter ging, merk ik dat ik nog erg emotioneel ben. Daarnaast sta ik nog steeds op spanning. Dat zet je niet zomaar uit na negen maanden in spanning te hebben geleefd. Mijn lichaam lijkt eraan gewend te zijn geraakt.

Het ene moment kan ik alles opzij zetten en met volle teugen van ons poppetje genieten. Maar er zijn ook momenten dat ik het liefst in een hoekje ga zitten huilen. Boos dat ik niet meer van mijn zwangerschap heb proberen te genieten. Teleurgesteld dat ik dit leven met een new born zwaar vond. Angstig dat Else iets overkomt, dat ik teveel van haar leven ga missen als ik weer moet werken, dat ze opgroeit zonder dat ik het merk. Kortom: hormonaal en labiel. En moe. Soms ben ik gewoon héél. Erg. Moe.
Gelukkig zijn de momenten dat ik van Else geniet het meest aanwezig. Want wat is ze mooi en schattig. Wat ben ik blij dat dit ons kindje is. Wat zou Tijn* trots op haar geweest zijn. Het is een prachtkind en ze is van ons ❤️ @daandamhuis en ik hebben de twee mooiste kindjes die we ons maar kunnen wensen én een geweldig poezenkind. Ik ben trots op ons gezinnetje. Ondanks het slaaptekort. Want mènnn, wat is dat Killing zeg 😅

Geef een reactie