Instagram: April 13, 2019 at 08:18AM

Ongelofelijk hoe snel ons meisje verandert. Elke dag lijkt haar gezichtje weer iets anders. Elke dag lijkt ze weer een nieuwe uitdrukking te maken. Ik verbaas me erover hoe rap een kindje verandert. Mooi dat ze er zelf geen weet van lijkt te hebben.

Ik kan echt niet geloven dat ze alweer anderhalve week in ons leven is. Wat gaat de tijd ontzettend snel. Het liefst zou ik die stilzetten en urenlang “het mooi van haar afkijken”. Maar stiekem is een baby ook wel hard werken en heb ik daar niet altijd tijd voor. Voeden, verschonen, in bedje leggen… Ik geniet er van. Maar eerlijk is eerlijk: ik had niet verwacht dat het zo zwaar kan zijn. Gelukkig maakt dit meisje dat ik vergeet hoe moe ik soms ben.

Vandaag gaat @daandamhuis trouwens onze nieuwe auto halen. Moet hij dus weer naar Assen đŸ˜‚ Ik blijf lekker thuis met Else. Misschien gaan we wel even wandelen. Of lekker op de bank hangen en iets van een serie kijken. Of hebben jullie nog betere ideeĂ«n? Ik hoor ze graag!

Geef een reactie