Instagram: April 10, 2019 at 08:32AM

Tijn* Hidde Damhuis 10-04-2018

Lieve Tijn. Vandaag, precies één jaar geleden, maakte jij ons ouders. Wist ik hoe onvoorwaardelijke liefde voelt. Wat ‘losgelaten uit liefde’ wil zeggen. Hoe compleet een kindje met 26 weken zwangerschap is. En hoe oneerlijk het leven is.

Ik leerde jou te verweven in ons leven. Te rouwen. Eerlijk te zijn over gevoel. Ik leerde te overleven na verlies. En vandaag, precies één jaar geleden, voelde ik meer dan ooit hoe sterk ik was en hoeveel Daan en ik (door jou) met elkaar verbonden zijn.

Het was de heftigste dag uit mijn leven. Van jouw geboorte om 4.12 uur tot jouw overlijden om 22.20 uur. Ik zal die dag nooit vergeten en koester de herinneringen. Net zoals ik jou nooit zal vergeten. Je hoort bij ons. Als ons eerste kindje. En sinds een week als Else haar grote broer.

Lieve, mooie, kleine Tijn. Je mama denkt aan je en ze mist je. En bovenal is ze ontzettend trots op je. Jij hebt jouw pad gelopen. Ik hou van je.

Geef een reactie