Instagram: April 09, 2019 at 08:33PM

Tranen met tuiten. Ik bekijk net voor het eerst de foto’s die @daandamhuis en onze geweldige doula Lisette tijdens en na de bevalling van Else hebben gemaakt. Wat bizar om te zien. Wat mooi en onwerkelijk.
Het is een week geleden dat ik rond deze tijd wat onrust had. Een week geleden belde ik om 21 uur het ziekenhuis om te overleggen. Maar toen had ik nog geen pijnlijke, regelmatige weeën. Anderhalf uur later om 22:30 uur wel. Het lijkt super lang geleden terwijl het dus eigenlijk relatief kort is. Ik kan me een leven zonder Else niet meer voorstellen.
Wat betreft de foto’s: Ze zijn geweldig. Niet qua kwaliteit maar qua echtheid. Mocht ik ooit nog een keer zwanger worden, mocht het ons gegund zijn en mochten we het aandurven, dan ga ik direct sparen voor een geboorte fotograaf. Want als er één ding is waar ik spijt van heb is het dat. Ik had toch graag professionele foto’s van Else haar geboorte gehad. Het is zo’n bijzondere gebeurtenis… Genoeg emo-talk. Ik ga verder genieten van het hoopje liefde op mijn borst en de geweldige papa die naast me ligt. Iemand al een teiltje nodig?!?

Geef een reactie