Instagram: April 03, 2019 at 08:20PM

Dit is Else! Wat een droom die uitkomt… Vandaag, op 03-04-2019, om 8.58 uur is onze dochter Else Anne Damhuis geboren. Met 37+4 weken heeft ze een hele mooie cijfers: 3555 gram zwaar en 49 cm lang. Jammer genoeg moeten we vanwege mijn mogelijke GBS dragerschap tot morgenochtend blijven. Maar Else doet het geweldig dus niks wijst erop dat het noodzakelijk is. Dus we proberen hier maar even bij te slapen na een lange nacht… Gisterenavond rond 23 uur hebben we ons gemeld bij het ziekenhuis omdat ik weeën leek te hebben. Na controle aan het CTG bleek dat inderdaad zo te zijn. Er werd ook 4 cm ontsluiting gevoeld dus we mochten rond 1 uur “inchecken” op een kraamsuite. Jammer genoeg gebeurde er daarna niet meer zoveel totdat ze rond 3.30 uur mijn vliezen hebben gebroken. Toen kreeg ik erg pijnlijke weeën. Uiteindelijk mocht ik rond 8 uur gaan persen en was Else er een uurtje later! Heel eerlijk: bevallen zal nooit een hobby van me worden. Maar dit bundeltje liefde maakt heel veel goed.

Eigenlijk zou ik komende vrijdag ingeleid worden vanwege de naderende geboortedag van Tijn*. Die valt op 10 april. Het werd steeds spannender voor me en ik was bang dat ‘Kleine’ op dezelfde dag als Tijn geboren zou worden. Toch ben ik dankbaar dat ik uiteindelijk niet ingeleid hoefde te worden. Ik ben super blij dat ons meisje zelf heeft besloten ons te komen vergezellen. En dan ook nog eens precies één week voor Tijns geboortedag. Elk hun eigen dag, met een duidelijke link.
Mijn hart stroomt over van blijdschap en geluk. Ik kan uren naar Else liggen kijken met een verliefde blik. Het was een zware zwangerschap die eindeloos leek te duren. Maar nu weet ik waarvoor ik het heb gedaan. Ons perfecte regenboogkindje. Het zusje van kleine grote broer Tijn* 💙❤️

Geef een reactie