Instagram: March 30, 2019 at 08:37AM

37 weken! Nogmaals: 37 WEKEN. Kleine, je bent af. Voldragen. Je mag ons officieel komen vergezellen. En dit is ook een officiële uitnodiging: Papa en mama zijn er klaar voor. Tenminste, we zijn er zo klaar voor als we er klaar voor kunnen zijn. Want ik heb niet de illusie dat het gemakkelijk wordt. Dat alles vanzelf zal gaan. Maar dat maakt me niet uit. Het zal het waard zijn. Jij bent het waard. Onze lieve trappelende en vingers-sabbelende Kleine ❤️ Naast heel, héél ongeduldig wachten ga ik vandaag de allerlaatste puntjes op de i zetten. Kinderwagen naar beneden halen, Maxi Cosi bij de voordeur zetten, mozes-wiegje voor onze slaapkamer opdekken… Ik kan toch niet veel anders bedenken 😂 Behalve van de zon genieten. En dat ga ik ook zeker doen! Want dit weer is echt heerlijk.

Hoe kwamen jullie de laatste weken van je zwangerschap door? Nou zit ik natuurlijk al 3 maanden thuis maar mijn inspiratie is echt op. Wellicht brengen jullie me nog op ideeën.

Geef een reactie