Instagram: March 29, 2019 at 07:51AM

Lachen bij de Magnolia

Nog een foto van afgelopen zaterdag. Een foto met extra veel betekenis. Ten eerste vanwege de Magnolia en de link naar Tijn* (voor mij). Ten tweede omdat ik er zo lachend op sta. Want weken geleden had ik niet meer gedacht zo te kunnen lachen tijdens deze zwangerschap. Ik ben echt vaak verdrietig geweest, ontzettend down. Heb vaak tegen Daan gezegd dat ik het niet meer zag zitten. En nu… Kan ik het enigszins leuk vinden om zwanger te zijn. Hoewel ik ‘s nachts nog wel merk dat er veel angst zit hoor. Mijn dromen zijn niet fijn.
Aan het eind van de dag hebben we weer een controle bij de gynaecoloog. Zou ze kunnen zien of er al wat beweging in Kleine zit? In de zin van “eruit komen” trouwens, want beweging voel ik gelukkig wel 🙂 Voor mijn gevoel is er niks veranderd ten opzichte van vorige week dinsdag 😒 Iemand zin om lekker wat squats te gaan doen? (Geintje hoor!) Vandaag ga ik eerst even langs Skin Care Center, ja alweer, voor een pedicure. Zo kan ik straks in stijl bevallen. Haha. En het houdt me van de straat. Verdere plannen heb ik weinig. Ga mezelf maar een beetje bezig houden. Kan ik goed, doe ik al weken.

Nog even over die lach… Ik vind mijn breeduit lach eigenlijk vreselijk. Want ik krijg honderden rimpels, trek mijn ogen tot spleetjes en laat al m’n tanden zien. Maar toch. Ben ik blij met deze foto. En met @marjonzijlstrafotografie die me zo liet lachen! ❤️

Geef een reactie