Instagram: March 28, 2019 at 07:46AM

Hi bump! Weten jullie nog dat ik afgelopen zaterdag een zwangerschapsshoot had? Geschoten door de fotografe die onze bruiloft heeft gefotografeerd én heel mooie foto’s van Tijn* heeft gemaakt. Dit is een foto van het eindresultaat ❤️ Gaaf hè.
De foto’s zijn een mooie afsluiting van een onzekere tijd. Gemaakt toen ik precies 36 weken zwanger was. Want eerlijk gezegd had volgens mij niemand verwacht dat ik dit zou halen. Ik niet, Daan niet, onze gynaecoloog niet. But we did it! Op dit moment heeft Kleine ook geen buikarrest meer en mag van mij de wereld komen ontdekken. Mijn buik blijkt echter nog comfortabel genoeg om te blijven zitten. Hm oké… Wie lokt Kleine naar buiten?

Verder zien mijn dagen er momenteel zeer simpel uit. De ene dag plan ik wat dingen in, morgen heb ik bijvoorbeeld een pedicure, en de dag erna doe ik het dan rustig aan. Zo’n rustdag betekent dat ik op de bank lig te Netflixen, wat dingetjes in huis doe en een kort wandelingetje naar de supermarkt maak. Want alles is er volgens mij wel klaar voor.

Zijn er dingen die ik écht vergeten kan zijn en cruciaal zijn in de kraamtijd? Spullen, voorbereiding, weet ik veel wat. Ik kan niks meer bedenken.

Geef een reactie