Instagram: March 26, 2019 at 09:21AM

Even een lange afstand selfie. Zo worden jullie (en ik!) niet teveel geconfronteerd met mijn blote-billen-gezicht en bad hairday. Niet dat ik mega ijdel ben, maar een likje mascara vind ik toch wel fijn. Nu blijf ik ff zo naturel mogelijk voor m’n gezichtsbehandeling. Nog even afzien dus 😉

Zoals jullie wellicht kunnen zien ben ik een beetje inspiratieloos qua outfits. Zeker nu het weer iets kouder is geworden. Ik ging wel goed op het zonnige, warmere weer van zondag. Zullen we dat gewoon weer terughalen? Laat die lente maar komen!

Nou, ik ga mijn kop thee opdrinken en dan richting ‘s-Hertogenbosch. Genieten bij Skin Care Center en dan later richting ziekenhuis voor een afspraak bij de psycholoog. Zal wel een van de laatste afspraken zijn! Dan eind van de middag boodschappen doen en iets lekkers kokkerellen. Op dinsdag komt mijn jongste broer altijd eten. Gezellig.

Geef een reactie