Instagram: March 26, 2019 at 08:31PM

Nog een foto van bloesem. Vandaag gemaakt toen ik in het ziekenhuis was. Daar hebben ze binnenplaatsen en op een van die binnenplaatsen staan deze mooie bomen. Het leuke is dat je als je erlangs loopt veel mensen opmerkingen hoort maken over hoe mooi de bomen zijn. Alsof ze iedereen even laten vergeten dat ze in een ziekenhuis lopen. Dus missie geslaagd lijkt me.
Vandaag had ik een fijne dag. Jammer genoeg ging mijn gezichtsbehandeling niet zoals gepland. Dat lag absoluut niet aan Skin Care Center, maar aan mijn zwangere lichaam. Ik kan kennelijk niet meer op m’n rug liggen. Werd direct duizelig en voelde me super slecht. Dus Femke heeft zo snel mogelijk mijn wimpers en wenkbrauwen geverfd (dat vond ik hoognodig) en is toen maar opgehouden. Het was geen doen. Jammer maar nu kijk ik nog meer uit naar de eerste behandeling na de bevalling! Gelukkig kon ik tijdens de manicure gewoon zitten en zijn mijn nagels weer mooi gelakt. Oftewel: ik ben ook qua ijdelheid klaar om te bevallen.

Vanmiddag ben ik vervolgens voor de, in ieder geval voorlopig, laatste keer bij de ziekenhuis psycholoog geweest. Omdat de bevalling nu zo erg in zihht komt vond ze dat er geen afspraak meer gemaakt hoefde te worden. En dat was ik wel met haar eens. Natuurlijk blijft het spannend maar het overheerst niet meer de zwangerschap zoals dat eerder wel was. En de negatieve gevoelens hebben ook niet meer continu de overhand. Oftewel, ik kan rustig afwachten tot de bevalling. Die wel mag komen hoor 🙂 Nu lig ik al sinds een uur of 19 dood op de bank. Het was een fijne dag maar ook vermoeiend. Zeker na een niet zo geweldige nacht. Dus niks meer doen vandaag en dan zo lekker richting bed. Ons bed wat Daan volgens mij net verhoogd heeft. Ben benieuwd of ik er nog in en uit kom. Zal vannacht wel even wennen zijn 😂 Gelukkig hoef er ik niet drie keer per nacht uit om te plassen. NOT. Haha.

Geef een reactie