Instagram: March 24, 2019 at 09:03PM

O wat was het heerlijk zonnig weer vandaag! @daandamhuis en ik zijn vanmorgen een ‘rondje om de IJzeren Man’ gewandeld. Dat is de recreatieplas in Vught. Ik kom hier al vanaf mijn geboorte, denk ik, want mijn moeder is er heel dichtbij opgegroeid. Al vanaf kinds af aan ga ik hierheen om te zwemmen als het lekker weer is. Als tiener ging ik er met vrienden ‘s avonds ook bier drinken (en zwemmen). Alleen vorig jaar ben ik er volgens mij geen enkele keer wezen zwemmen maar zijn Daan en ik er wel een keer na werktijd op het strand gaan liggen. Het is fijn dat ons dorp zoiets heeft, vind ik.

Een rondje IJM is ongeveer 4,5 kilometer heb ik vandaag gemeten met behulp van mijn Fitbit. Vorig weekend hebben we dit rondje ook gelopen en had ik er moeite mee. De rest van de dag was ik kapot. Lag ik uitgeteld op de bank. Vandaag ging het veel beter. Vrijwel zonder moeite. Wat heerlijk! Ik merk dat mijn conditie steeds meer terugkomt. En volgens mij is Kleine zo ver ingedaald dat het een stuk comfortabeler voor me is. Zou dit iets betekenen (wel/niet bevalling op komst) of totaal niet? Ik ben daar stiekem wel benieuwd naar.

Terug naar mijn verhaal over vandaag. Daan en ik hebben ontbeten, gewandeld en daarna kopje koffie gedronken bij @ijzerenman, in huis gerommeld, geborreld met de ouders ter ere van Daans verjaardag en de rest van de avond niks gedaan. Een ultieme, ontspannen zondag. Heerlijk. En hoewel ik héél erg had gehoopt Daan een geweldig uniek verjaardagscadeau te geven (namelijk zijn tweede kind) vermoed ik dat dat niet meer gaat gebeuren. Jammer, want daar hoopte hij wel op. Dus hij moet maar tevreden zijn met z’n 007 Aston Martin van LEGO Creator die ik heb gegeven. Is een stuk gemakkelijker dan een kind. Denk ik.

Geef een reactie