Instagram: March 23, 2019 at 10:44AM

De aankopen van gisteren. Het had wat voeten in aarde, maar het was uiteindelijk een fijne dag! Het begon ‘s ochtends niet zo top aangezien ik hoorde dat het vanuit Vught redelijk lastig zou zijn in Utrecht te komen. Iets met een gekantelde vrachtwagen vol wijn (of was het toch olijfolie) die de A2 blokkeerde. Na een vervelende nacht met nare dromen trok ik dat heel slecht. Blame it on the hormones. Dus ik vet gestresst… Zucht.

Gelukkig had ik daardoor wel tijd om rustig naar de pop-up store van @zoofss te gaan. Nou ja, gelukkig. Dat was redelijk slecht voor mijn bankrekening 😂 Heb daar een mega swaddle gekocht, een “kroel” en een Moeke trui (niet op de foto want die zit in de wasmachine). Vervolgens ben ik rond kwart voor 12 toch naar Utrecht gereden en heb ik fijn over @wearepregnant_nl rondgelopen. Wat een verademing in vergelijking met de Negenmaandenbeurs. Leuke stands, fijne sfeer en veel minder druk. Ook het feit dat je gratis in de buurt kan parkeren vind ik ideaal. Ik heb echter weinig gekocht. We hebben al zoveel voor Kleine 😅 Alleen een bonnet van @kleinekeutel wilde ik perse hebben. En de sokjes van Noppies kreeg ik door me in te schrijven voor hun nieuwe app. Leuke actie!

Nu ga ik even wat huishoudelijke zaken doen, boodschappen bijvoorbeeld, en me dan klaarmaken voor een zwangerschapsshoot met @marjonzijlstrafotografie. De shoot die ik eigenlijk al tijdens de zwangerschap van Tijn* zou hebben… Bijzonder. En dat met 36 weken! Ben nu al benieuwd naar de foto’s. Nog even geduld hebben.

Geef een reactie