Instagram: March 20, 2019 at 09:18AM

Nu Kleine nog even op zich laat wachten (lijkt het) en ik jullie niet constant met herinneringen aan Tijn* wil vervelen, probeer ik wat meer over mezelf te vertellen. Eerder schreef ik al een post over hoe @daandamhuis en ik elkaar hebben leren kennen. Nu het verhaal over zijn huwelijksaanzoek. Kleine spoiler alert: het was niet over-the-top romantisch.

In het voorjaar van 2016 hebben wij, redelijk spontaan, ons huis gekocht en 30 juni 2016 hadden we de sleuteloverdracht. Op dat moment zat ik met een semi-burnout thuis. Ik had enkele paniekaanvallen gehad en had het niet helemaal naar mijn zin op mijn werk. Daardoor was het een heftige tijd voor me waarin ik veel aan mezelf heb gewerkt met o.a. therapieen.

Een fijne vakantie was dus heel erg welkom! We besloten begin september een paar dagen naar Berlijn te gaan. Voor mij altijd een goede bestemming. En op dat moment helemaal, want het was prachtig weer. Op vrijdag 9 september reden we ‘s ochtends vroeg weg waardoor we eind van de middag al daar zaten te borrelen. Heerlijk!

Ik had gezien dat er een bierfestival was in Friedrichshain en dat leek ons wel leuk om heen te gaan. Na daar de nodige biertjes gedronken te hebben zijn we, enigszins aangeschoten, naar ons hotel gegaan. Daar hebben we in de sky bar nog een fles bubbels gedronken (wat bezielde ons?). Voordat we naar de bar gingen moest Daan ineens naar de auto in de parkeergarage. Want “daar had hij zijn werktelefoon in laten liggen.” Dikke vette onzin vond ik, maar oké.

Enfin. Wij romantisch in de sky bar zitten drinken en na een tijdje was ik er klaar mee. Teveel alcohol, te weinig slaap. Dus wij naar de hotelkamer. En op het moment dat ik op de kamer mijn kleding uittrek om op bed te vallen zit Daan ineens op zijn knieën: “Wil je met me trouwen?” Ik: “Is dat een grap?” Na mij ongeveer 10 keer verzekerd te hebben dat het écht serieus was heb ik natuurlijk JA gezegd. Om vervolgens niet lang daarna als een blok in slaap te vallen 😂

Geef een reactie