Instagram: March 20, 2019 at 08:47PM

Lieve Kleine, wat wil ik je toch graag ontmoeten. Hoe moeilijk vind ik het om zoveel geduld te moeten hebben. Natuurlijk gun ik je de beste start mogelijk. Ik gun je alle liefde, geluk en gezondheid. Maar tegelijkertijd snak ik naar je. Wil ik je in mijn armen hebben. Ben ik bang dat je iets gebeurt. Ik wil je levend ontmoeten. Ik wil je zeggen hoeveel ik van je houd. Ik wil zeggen dat jij zó welkom bent, zo ontzettend gewenst.

Het is even teveel. Wat precies de oorzaak is weet ik niet, maar ineens moet ik huilen. Omdat ik Tijn* mis en omdat ik dit kindje wil ontmoeten. Alsof ik al jaren zwanger ben. Ik weet dat dat niet is, maar zo voelt het wel. Mentaal blijft het een gigantische uitdaging. De afgelopen week ging het ietsje beter maar nu weer even niet. Dus lieve Kleine… Als mama ligt te huilen weet je waarom het is. Ze wil je gewoon ontzettend graag ontmoeten. Tot snel lief.

Geef een reactie