Instagram: March 18, 2019 at 08:26PM

De Magnolia van Tijn

Toen Tijn* werd geboren bloeide er overal magnolia. Ik weet nog dat we op zaterdag 14 april 2018 naar de begraafplaats reden en er vlakbij de begraafplaats een grote Magnolia uitbundig stond te bloeien. Dat vond ik tegelijkertijd prachtig en zo raar. Hoe kon zo’n mooie boom nou bloeien terwijl wij zo verdrietig waren? Hoe kon de wereld mooi zijn, hoe kon ik de wereld mooi vinden, terwijl ons zoontje overleden was. De wereld stond stil en op hetzelfde moment was het overduidelijk lente. De tijd van nieuw begin. Heel bizar om zo mee te maken.

Op de dag van de begrafenis hebben @daandamhuis en ik een magnolia boompje gekregen van mijn stiefzus en -broer. Een treffender cadeau hadden we eigenlijk niet kunnen wensen. Deze bloem zal me de rest van mijn leven aan Tijn blijven herinneren. En hoe moeilijk het ook is, nu dat magnolia boompje in onze tuin in bloei staat kan ik er ook van genieten. Tijn laat weer even van zich horen. Zoals wel vaker gebeurt. Wat mijn hart altijd een sprongetje laat maken.

Lieve Tijntje zonneschijntje. De lente komt er aan šŸ’™ #tijntjezonneschijntje #lente #magnolia

Geef een reactie