Instagram: March 16, 2019 at 08:27AM

Throwback naar 5 april 2014! Afgelopen week vroeg ik op mijn stories of jullie nog vragen voor me hadden. Er werd meerdere keren aan me gevraagd hoe Daan en ik elkaar ontmoet hebben. Bij deze!! Daan en ik kennen elkaar via onze opleiding. We hebben allebei HBO ICT & Business gestudeerd aan Fontys in Eindhoven. Ik ben een half jaar later begonnen en kwam in het derde jaar bij hem “in de klas” omdat ik de eerste stage mocht overslaan vanwege werkervaring. We volgden toen beide de minor ‘Enterprise Recourse Planning & Business Intelligence’. Vanuit die minor mochten er 5 studenten op Internationalisering project. Daar zaten Daan en ik, samen met 3 andere mannelijke studenten, bij.

Eind maart 2014 vertrokken we voor twee weken naar Riga. Al snel trokken Daan en ik naar elkaar toe, op een vriendschappelijke manier. Mede aangezien we op dat moment beide rookten (jep, slechte gewoonte en gelukkig alweer jaren gestopt). Daarnaast sliepen Daan en een van de andere studenten bij mij op de kamer door een indelingsfout: een Noorse jongen bleek een jongen ipv meisje 😂 Dus ruilden Yorick en Daan met hem van kamer en kwamen ze op mijn 3-persoonskamer slapen. Wat heel gezellig was die twee weken!
Na Riga bleven Daan en ik contact houden. En op 14 juni 2014 kregen we officieel een relatie. Vanaf toen is het snel gegaan. In januari 2015 zijn we afgestudeerd en in april 2015 gaan samenwonen in de binnenstad ‘s-Hertogenbosch. Daar hadden we een super leuk appartement maar geen balkon (😒) en geen parkeerplaatsen (😒😡😭 met twee lease auto’s). Dus een jaar later gingen we al voor een ander huis kijken. Per 30 juni 2016 wonen we in ons koophuis in Vught. Op 9 september 2016 vroeg Daan mij, in Berlijn, met hem te trouwen en op, 8 september 2017 hebben we dat ook gedaan… Toen begon het grootste avontuur van ons leven. Zeker toen ik in november 2017 zwanger bleek. Jammer genoeg weten jullie hoe dat op 10 april 2018 veel te vroeg is afgelopen. Hoe Moos ons troost kwam bieden in juli 2018. En hoe we nu, op 16 maart 2019, “geduld” wachten op de komst van ons tweede kindje ❤️

Geef een reactie