Instagram: March 16, 2019 at 02:06PM

Het is weer zaterdag, wat betekent dat er weer een nieuwe week is aangetikt. Alweer 35 weken zwanger! Nu mijn migraine afgenomen lijkt te zijn is mijn humeur weer wat beter. Natuurlijk ben ik er soms helemaal klaar mee. Maar dat gevoel overheerst niet meer. Ik verwacht niet dat Kleine er op korte termijn uit komt dus ik probeer er maar het beste van te maken.

Vandaag hadden we het laatste voorgesprek met onze doula. Heel cool om nou bij het afscheid te zeggen “Tot bij de bevalling!” En hoewel ik het echt wel spannend vind, kijk ik er ook naar uit. Hier leef ik al weken naar toe. Hier bereid ik me al zo lang op voor. Daarnaast krijg ik continu meer zin ons kindje te ontmoeten!

Daan en ik gaan nu uitwaaien door een wandelingetje te maken langs de IJzeren Man in Vught. Even de benen strekken. En dan straks waarschijnlijk niet echt veel meer doen. Misschien wel weer een bordspel spelen… Je moet toch wat met dit grijze weer. Ik heb zin in zon en warmte.

Geef een reactie