Instagram: March 15, 2019 at 02:00PM

Confession: We hebben de afgelopen twee dagen voornamelijk gegeten. Dat is ook iets waar ik erg goed in ben. Hoewel ik merk dat zelf dat met een grote buik toch wel iets lastiger is. Ik heb voor het eerst in mijn leven last van maagzuur 😕

Net hebben we ff een mini shopsessie gehouden in Eindhoven. Daan heeft een cafetière met koffie gekocht en ik groene thee. Daarna hebben we geluncht bij The Happiness Café. En nu zijn we weer onderweg naar Moos. Uuh huis 🙂 Jammer genoeg staat er file op de A2 dus duurt het iets langer dan gebruikelijk… Ach, we hebben geen haast.

De rest van de dag hebben we geen plannen. Alleen vanavond even bij mijn papa en stiefmoeder eten. Dus ik denk dat we er, net als gisteren, een heel ontspannen dag van maken. Misschien straks nog een potje Pandemic. Kijken of we dit keer wél kunnen winnen 😅 Ik ben benieuwd!!

Geef een reactie