Instagram: March 14, 2019 at 06:41PM

Van @daandamhuis kreeg ik voor mijn verjaardag een nachtje weg in een B&B, als babymoon. Niet te ver weg want dat vonden we een beetje spannend. Maar wel in een super mooie omgeving. De accomodatie is ook erg gaaf! Jammer genoeg zie je niet dat we een weids uitzicht hebben vanuit de kamer. Want dat maakt het echt af.
Vandaag zijn we de dag begonnen met een ontbijtje bij Bagels en Beans in ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens hebben we thuis even rustig aan gedaan en zijn we na de lunch naar Poppel gereden. Daar hebben we (voornamelijk Daan natuurlijk) wat biertjes gekocht bij De Bierschuur. Toen zijn we naar de B&B gereden om daar hartelijk ontvangen te worden met koffie en thee. Heel leuk!

Net hebben we een potje Pandemic gespeeld en jammer genoeg écht net verloren. We gaan over ongeveer 5 minuten eten bij Divino in Hapert. Daar horen we al de hele dag goede verhalen over. En Daans neef werkt daar, dus dat is ook leuk. Oftewel een heerlijk relaxte dag samen die niet meer stuk kan. Ik zit in een bubbel.

#babymoon #genieten #laatstekeersamenweg

Geef een reactie