Instagram: March 09, 2019 at 09:20PM

Ons 34 weken gebakje. Een zelfgevouwen appelflap. Wellicht wat minder groots dan die 34 weken mijlpaal eigenlijk is. Maar wel heel lekker. En het past het best bij mijn gevoel. Niet te overdreven, niet te uitbundig.

Natuurlijk ben ik blij, begrijp me niet verkeerd. Maar jullie weten dat ik het zwaar vind. Zwanger zijn – Na verlies – Met complicaties. Dat blijft. De ene dag gaat het makkelijker dan de andere. Vandaag ging het best goed. Tot eind van de dag. Ineens had ik er weer compleet genoeg van. Waar dat vandaan komt? Dat zou ik graag weten. Want dan zou ik het echt tegengaan. Beloofd.

Nu zitten we samen op de bank de ontknoping van Wie Is De Mol te kijken. Daarna lekker naar bed en morgen weer een nieuwe dag. Met aan het eind van de dag visite voor mijn verjaardag. En overdag gaan we het grafje van Tijn zomerklaar maken.

Hopelijk hebben jullie een fijne avond en morgen een mooie zondag!

Geef een reactie