Instagram: March 08, 2019 at 08:24AM

Ontbijtje om met frisse moed deze dag aan te gaan. Leuke dingen op de planning (manicure en vanavond uit eten) én ik moet echt even de deur uit. Ik word gek van het binnen zitten/liggen/hangen. Dus ik smijt zo een grote hoeveelheid paracetamol naar binnen en ga proberen er het beste van te maken. Maar eerst maar eens douchen. Een goed begin is het halve werk!

Hopelijk gaat het de komende dagen iets beter. De afgelopen dagen waren namelijk niet fijn. Ik voel me bar slecht en mijn humeur is mogelijk nog beroerder. Daan heeft het gisteren moeten ontzien. Vandaar dat ik ook stil ben op Insta. Niet de energie om te reageren, terwijl iedereen het zo lief bedoelt. Dus ik voel me super schuldig. Sorry!

Mijn tactiek is om er nu zelf actief iets leuks van te maken. Want anders zijn mijn dagen echt vreselijk saai en lang. Jammer genoeg is het enigszins lastig als ik migraine heb (en heb ik dat momenteel om de dag). Dus daar moet ik nog even een oplossing voor vinden. Maar toch: ik ga mezelf bezig houden met dingen doen. Want thuiszitten maakt me mega sip en verdrietig. Heb ik niks aan en jullie al helemaal niet. Mochten jullie nog leuke activiteiten weten in de buurt van Vught: shout. Ik ben wel enigszins dik, heb geen conditie meer en nogal kortademig 😂

Geef een reactie