Instagram: March 06, 2019 at 08:25AM

BERLIJN ❤️ Wat veel van jullie misschien niet weten, is dat ik een diepgewortelde liefde voor Berlijn heb. Ik ben er nu ongeveer 12 keer geweest. Vorig jaar januari was de laatste keer. Ik was toen nog niet zo lang zwanger van Tijn* en vond het super leuk om met een mini-mensje in mijn buik daar rond te lopen. In mijn favoriete stad, met mijn favoriete man en ons kindje. Dat ik niet alle lekkere biertjes kon drinken vond ik geen probleem. Dat had ik er graag voor over. Ik ben nog steeds heel blij dat Tijn toen mee was. Zo is hij ooit met ons in Berlijn geweest.
Kleine is nog niet in Berlijn geweest. Tijdens deze zwangerschap kwam het er de eerste maanden niet van. En al snel konden we niet meer, vanwege mijn cervix. Daarom kijk ik er ontzettend naar uit om na de bevalling een paar dagen naar Berlijn te gaan. Niet direct de eerste week hoor, begrijp me niet verkeerd. Die illusie heb ik niet. Maar hopelijk voordat ik weer aan het werk ga (op 1 juli). Als een korte vakantie. Om ons tweede kindje mijn favoriete stad te laten zien. Te laten zien waar broer Tijn geweest is en die stad te laten zien waar papa me in september 2016 ten huwelijk heeft gevraagd 😊

We zijn trouwens níet in Berlijn getrouwd. Ik wilde dat graag, maar wilde nog veel liever dat onze familie en vrienden gemakkelijk bij ons huwelijk konden zijn. Daarom hebben we een after-wedding shoot gedaan in Berlijn. Super tof. Wel even heel raar om “zomaar” in onze trouwkleding het hotel uit te lopen, maar na enkele minuten was de gêne weg en kon ik er de lol van inzien. Ik kan nog steeds ontzettend genieten van de mooie foto’s. Het is een mooie aanvulling op de prachtige foto’s die we van onze trouwdag hebben. En aangezien het op 08-09-17 de hele dag regende is het extra leuk dat het tijdens de shoot in Berlijn super zonnig was!

Mochten jullie tips hebben om met een baby’tje naar Berlijn te gaan, let me know!! Überhaupt zijn leuke Berlijn tips altijd welkom. Hoewel ik stiekem al een hoop dingen ken 😅 📸: @margakiewiedphotography
#Berlijn #weddingdress #weddingshoot #spree #indiansummer #hochzeitskleid #hochzeitfotograf

Geef een reactie