Instagram: March 05, 2019 at 07:55PM

Het is niet de meest culinaire keuze, maar ik wilde even het huis uit én een gebakje eten. Dus dat werd een roomtaartje van de Ikea. Je moet toch wat als bijna alles gesloten is vanwege carnaval. Volgend jaar ga ik gewoon weer bier drinken hoor! Zowel met carnaval als op mijn verjaardag.

Bedankt iedereen voor de verjaardagswensen ❤️ Ik ga er nog op reageren! Echt, jullie hebben m’n dag gemaakt. Ik had er geen zin in. Zag er tegenop. Maar alle lieve berichtjes doen me goed. Het is raar om jarig te zijn zonder Tijn. Vorig jaar zat hij nog in mijn buik en was ik me super bewust van het feit dat hij er dit jaar bij zou zijn. Hoe anders is het gelopen… En hoe bijzonder is het om weer zwanger te zijn op m’n verjaardag. Maar dus ook confronterend.

Mijn taartje is op en mijn rug een beetje bijgekomen. Dus we kunnen verder met de tweede helft van de ronde! #jarig #Ikea #gebak

Geef een reactie