Instagram: March 02, 2019 at 08:20PM

Kennelijk zijn jullie mijn dikke buik nog niet helemaal zat, want gisteren gaven jullie aan nog wel meer foto’s van de zwangerschapsshoot te willen zien. Nou ben ik de beroerdste niet. Dus voila! Nog een foto van mijn buik. Vind het een coole foto.

Vandaag was een fijne dag. Vanmorgen zijn Daan en ik allebei naar de kapper geweest. Dat was hard nodig. Daarna hebben we een klein rondje door Den Bosch gelopen en dat was niet zo slim. Want nu zijn de carnavalskriebels ontzettend aangewakkerd. Dus misschien ga ik maandag toch nog héél even naar de optocht toe. Want het gaat zo goed, mijn buik is zo rustig dat ik dat wel aandurf.

De rest van de dag zijn we lekker in huis bezig geweest. Daan heeft de box geschuurd. Dus die kan morgen al gelakt worden. Jeej! Zo fijn om alle puntjes op de i te kunnen zetten. Wat mij betreft… Nee ik zal het niet zeggen. Maar je begrijpt hopelijk wel wat ik bedoel 😉

Nou, ik ga even een gebakje uit de koelkast pakken en dan zijn we klaar voor de op-één-na laatste aflevering van Wie Is De Mol! Kijken jullie ook? Ik ben erg benieuwd naar de ontknoping van volgende week. Stiekem haat ik de aflevering van vandaag. Ben veel te nieuwsgierig! Fijne avond allemaal. En als je gaat carnavallen: drink er eentje op mij.

Geef een reactie